Buscar
  • Mar Font Cortadelles

Digueu-me fan

Actualizado: sep 12

Sí, els qui em coneixeu bé ja ho sabeu, però pels que no: soc molt fan de Muriel Villanueva.

Afegeixo una novel·la més de la meva autora referent contemporània, de la meva mestra, de la meva amiga a la meva biblioteca:

Digueu-me Ju de Muriel Villanueva publicada per La Galera Young.

Us recomano aquesta novel·la de personatge, de creixement, de perdó, d'acceptació, d'aprenentatge que et convida reflexionar. No som bons o dolents, res és blanc o negre i sempre, sempre, sempre podem avançar.

La Judit ho tenia tot: una família que se l'estima, amics, parella... fins que el seu món canvia.

Som conscients del què fem? La Judit espera que la renyin perquè l'han expulsat de l'institut però el que menys s'imagina és descobrir un passat que la farà canviar.

Una novel·la amb moments màgics, envoltats de papallones, i amb referències literàries que també passen de la realitat a la fantasia. La Judit és com una Alícia actual, adolescent i malparlada que té un món per aprendre. Voldrà canviar? Voldrà créixer? Voldrà ser millor persona? Voldrà estimar? Es deixarà portar per aquest món màgic?

Amb uns personatges meravellosos i moments molt emotius es desenvolupa una història que deixa clar que davant d'agressions no hi ha versions, només fets. També fa pensar en les reaccions dels altres, del que ens poden ensenyar, de la manera d'actuar de cada persona davant d'una situació crítica i de què cal saber la història de cadascú abans de jutjar.

Per acabar també vull afegir que soc molt fan de la novel·la juvenil, dels crossover.
21 vistas
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2023 por Samanta Jones. Creado coh Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now