Buscar
  • Mar Font Cortadelles

El jardí secret

Frances Hodgson Burnett sabia quin era el secret de la felicitat i ens ho explica amb la història de Mary Lennox. Aquesta és una de les obres per a nens i nenes de l'autora britànica que l'editorial Viena ha publicat dins de la col·lecció que porta el mateix nom del llibre, El jardí secret traduït per Maria Rossich.

Aquest clàssic és un cant a la vida. És d'aquelles històries que t'abracen, que et fan somriure, que són entranyables. Se'ns narra la història de la Mary, una nena orfa que haurà de deixar enrere l'Índia per anar a casa d'un oncle, que no coneix, a Anglaterra.

La seva nova llar és una mansió amb habitacions tancades i jardins que ningú visita tret dels jardiners.

La Mary està acostumada a què li facin i li permetin tot i no farà cas de les ordres del seu oncle. Durant l'absència d'ell per motius d'un viatge, explorarà els jardins i les cambres i acabarà coneixent dos nens, el Dickon "l'encantador d'animals" i el Collin.

A mida que avança la història ens quedarà clar que el secret per ser feliç és estar en contacte amb la natura, fixar-nos en cada detall, escoltar, olorar, sentir... veure la màgia d'aquest jardí que exclata quan arriba la primavera.

Les petites il·lustracions delicades transmeten la idea de què podem trobar la bellesa en els detalls, en el més proper i quotidià, tal com ho fa el relat.

Llegir aquesta obra ha sigut com prendre un te de lletres en una tassa delicada i preciosa una tarda de primavera al jardí.36 vistas
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2023 por Samanta Jones. Creado coh Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now