Buscar
  • Mar Font Cortadelles

Inbox i el pastís de xocolata amb cireres.

Care Santos ha escrit una història preciosa amb una protagonista, l'Alèxia, publicada per Grupo Edebé dins de la Col·lecció Periscopi: Inbox.

Aquesta noieta de setze anys, amb una motxilla a l'esquena gens fàcil de dur, té molta personalitat i un propòsit molt clar: escriure un missatge al seu escriptor preferit.

Si qui protagonitza la història és una dona/noia lluitadora ja em desperta interès i si li sumem que vol ser escriptora, que llegeix tant com pot, que els llibres l'han salvat, que és amiga de la llibretera, la Delmira, aleshores ja té tota la meva atenció assegurada.

A través de correus electrònics, amb tocs d'humor molt bons, l'Alèxia es posarà en contacte amb el seu escriptor predilecte, Benedict Woodward i anirem descobrint la història d'ella i poc a poc, sabrem més coses també de l'escriptor i del seu fill.

Un dels subtemes serà la relació amb el seu avi, que la trobo molt especial i molt versemblant tenint en compte tot el que ha viscut la noia. I de rebot la relació amb el pare.

Es diran moltes coses en els correus entre escriptor i fan, però una fotografia adjunta serà qui complirà amb la dita "una imatge val més que mil paraules" per fer que el lector o la lectora comenci a lligar caps.

Aquesta és una d'aquestes novel·les que anomenem crossover, és a dir, per a públic jove i adult que m'agrada tant descobrir i que afegiré a la meva llista de recomanacions.

A més a més, és una història que fa venir gana, en concret i únicament, de menjar un bon troç de pastís de xocolata amb cireres!

Bona lectura i bon profit!26 vistas
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2023 por Samanta Jones. Creado coh Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now