Buscar
  • Mar Font Cortadelles

La trena

No havia llegit cap novel·la de l'autora Laetitia Colombani. Ara que he acabat La trena traduïda del francés per Anna Casassas i publicada per Salamandra català he buscat si podia gaudir d'altres obres de l'autora i he trobat Les vencedores. Queda anotada a la llista de properes lectures perquè un títol com aquest ja em crida l'atenció.

La trena és una història meravellosa i emotiva que ens porta a l'Índia amb la Smita, a Itàlia amb la Giulia i i a Canadà amb la Sarah.

Anirem trenant, poc a poc i amb molta intensitat, la vida de tres dones que no es coneixeran però que acabaran unides. Tres dones amb característiques comunes: lluitadores, valentes i fortes. Tres amazones. Els capítols es presenten amb el nom de cada una d'aquestes protagonistes i l'autora mostra perfectament el contrast cultural d'aquestes vides.

Unes històries que commouen, que conviden a aturar-nos per pensar i valorar que darrere d'un objecte hi ha una persona i la seva realitat. Potser mai coneixerem ni descobrirem aquestes vides, però n'acabarem connectades d'alguna manera.

La Smita, la Giulia i la Sarah passen a la meva llista de dones protagonistes preferides, dones amazones: "Aquestes dones de l'antiguitat es tallaven el pit dret per tirar millor amb l'arc. Formaven un poble de guerreres, de lluitadores, temudes i alhora respectades".


23 vistas0 comentarios
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2023 por Samanta Jones. Creado coh Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now