Buscar
  • Mar Font Cortadelles

Lectures que eixamplen el cor.

Desitjava llegir la continuació d'El llibre de la senyoreta Buncle però em venia al cap la frase de "les segones parts mai...". Per sort hi ha bones excepcions, com és el cas d'aquesta publicació de Viena Edicions amb El matrimoni de la senyoreta Buncle.

Lluny de semblar un conjunt d'anècdotes, el que explica la fantàstica protagonista, la Bàrbara, del poble i la seva gent on anirà a viure amb el seu marit fan que sigui d'aquelles lectures que em fan eixamplar el cor. Per un moment penses que el mon pot ser un lloc millor amb persones respectuoses i educades com ella. La història et transporta a un poblet on sembla que el ritme de vida sigui més lent però no per això més avorrit. Una lectura deliciosa que et dibuixa un somriure constant. I què més se li pot demanar a una novel·la?

En aquesta segona part es manté el to, la delicadesa, la quotidianitat que em van atrapar en el primer llibre. El matrimoni, que volien fugir dels compromisos, es troben envoltats de nous personatges que estan tan ben creats i descrits que te'ls pots imaginar en tot moment.

La protagonista que no volia tornar a escriure per tot el que havia provocat les seves publicacions veurà créixer la inspiració en conèixer els habitants d'aquest nou poble anglès on ha trobat la casa ideal. I sense poder frenar-ho, per sort, tornarà a escriure autoficcionant-se.

Cal destacar la descripció dels espais, dels sentiments, dels personatges amb el mateix sentit de l'humor britànic que trobem en la primera novel·la.

Per això, la Bàrbara forma part de la llista de les meves protagonistes femenines preferides.

D.E. Stevenson demostra ser una excel·lent escriptora que recomano llegir.

Us deixo un paràgraf que em va encisar: "Encara li semblava que no s'havia fet gran. De vegades, enmig d'una festa, l'aclaparava inesperadament el convenciment que en realitat ella no era una adulta... No com els altres" "estava convençuda que, algun dia, algú descobriria que era una impostora al món dels aldults".20 vistas0 comentarios
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2023 por Samanta Jones. Creado coh Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now