Buscar
  • Mar Font Cortadelles

Tota una vida per recordar.

Des de petita m'agrada Disney i en descobrir que Tota una vida per recordar de Núria Pradas publicat amb Columna edicions/Edicions 62 que parla dels inicis de Disney Studios ja no vaig poder parar de llegir.

La trama ens situa primer a Nova York a principis del segle XX. La Sophie Simmons planteja a la seva família el desig d'anar a Los Angeles i estudiar a l'escola d'art Chouinard i poder arribar a ser una animadora de Disney Studios. La seva mare no veu bé aquest canvi i no la recolza.

A partir d'aquí l'autora ens mostrarà com n'és de forta i lluitadora la protagonista que agafarà el tren cap a una nova etapa.

Viurem com avança, com supera els obstacles, com es mou en aquesta nova ciutat, com s'enamora, com busca feina i com s'adona que les oportunitats de les dones dins del sector de l'animació estan limitades.

Sempre m'ha interessat el món de la il·lustració i l'animació i m'ha fascinat seguir el procés de creació de les pel·lícules que van començar a encaminar Diney a l'èxit: Blancaneu, Dumbo...

Els personatges que envolten la Sophie estan molt ben construïts i l'autora combina els ficticis amb alguns de reals.

Amb la novel·la experimentarem moments d'eufòria pel que aconsegueix la protagonista, de comprovar que la constància té el seu resultat, però també hi haurà moments que ens trasbalsarà pel que li toca viure.

El que està clar és que recomano moltíssim la història de la Sophie que ha passat ha ser Tota una vida per recordar.

16 vistas0 comentarios
  • Twitter Social Icon
  • Icono social Instagram

© 2023 por Samanta Jones. Creado coh Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now